Известие

Collapse
No announcement yet.

не пали и не пали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колеги темата е за ключ онзи ден в събота я закарах на диагностика та дърпаха ме до там и маистора вика чакаи да видим има ли ток до помпата и дали работи та и ток има и помпата работи и вика чакаи да замерим налягането на бенза от помпата сложи там отпред на мъркуча които влиза в дюзите от резервоара и ми вика я завърти на стартер да видим налягането та и аз почвам да въртя и тя хвана та запали пущината и слад това я закачи на компа и нищо вика ела да видиш 0 грешки 0 повреди пишеше и ми вика зимаи си я ако стане нещо ела пак кът работи колата немога да кажа нищо та аз го питах за този датчик на коляновия вал и тои ми вика че ако е отказвал щяло да го запише кът грешка и нз за с4ега вървъ та ще видим
    sigpicлуди алфи 1.4 т.с 103hp на газ обикновенна газова brc

Comment

Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщение
      колеги темата е за ключ онзи ден в събота я закарах на диагностика та дърпаха ме до там и маистора вика чакаи да видим има ли ток до помпата и дали работи та и ток има и помпата работи и вика чакаи да замерим налягането на бенза от помпата сложи там отпред на мъркуча които влиза в дюзите от резервоара и ми вика я завърти на стартер да видим налягането та и аз почвам да въртя и тя хвана та запали пущината и слад това я закачи на компа и нищо вика ела да видиш 0 грешки 0 повреди пишеше и ми вика зимаи си я ако стане нещо ела пак кът работи колата немога да кажа нищо та аз го питах за този датчик на коляновия вал и тои ми вика че ако е отказвал щяло да го запише кът грешка и нз за с4ега вървъ та ще видим
      Е напъни се малко да пишеш грамотно....
      Нищо не се разбра какъв е бил проблема и как е решен
      Разбра се : мъркуча... налягането... майстора ...запали

Comment

Колеги, за да не отварям нова тема ще ползвам тази ...кажете къде да ида за диагностика защото прегледах стари теми но те са от преди 4 години.. та тези доби майстори (Джими, Пламен-доколкото разбрах)още ли са на старите си адреси по Карловско или някакви по скорошни отзиви за други новоизлюпени добри майстори или сервизи Мерси предварително

Comment

Working...
        X